Slik fungerer kveldsmenyen

Grillbeskrivelse
30.04.202110:52 Ssemjon Gerlitz

Vi anbefaler å reservere et bord og faforittgrillen før dere kommer til oss. Når dere kommer på besøk får dere et bord med valgt grill og allerede servert en del råvarer slik at dere kan begynne med en gang å lage maten. Det er viktig å si fra hvis dere ikke spiser kjøtt, fisk eller om dere har noen allergier. Via din mobiltelefon eller ved hjelp av våre servitører kan dere etterbestille så mye dere ønsker og velge fra et stort utvalg av råvarer. Vi serverer fortløpende det dere bestiller i 50-80g porsjoner. Det gjør vi for å redusere matsvinn. Dere kan selføgelig også be om mindre porsjoner. Om dere bestiller noe men ikke kan spise det, tar vi et "matsvinngebyr" på Nok 25,- for hver etterbestilling som dere ikke har benyttet dere av. Når det er lov igjen å tilby buffet blir det mye enklere for dere å velge hva dere ønsker å spise. Buffeten er selvbetjent.

TomYangBBQ

Dette er en av våre eksotiske griller. Her kan dere grille kjøtt, fisk og grønnsaker. Juicen som renner ut av råvarene samles som en suppe som også spises underveis. Dere kan selv velge hva dere ønsker å ha i suppen. Dere får en basis av forsjellige grønsaker men dere velger selv hva dere ønsker å bruke. I tillegg få dere 3 forsjellige sauce til maten. 

Raclette

En Raclettegrill består av en grill og små panner. I disse pannene kan dere legge det dere ønsker å spise. Legg alt i panna og sett det i grillen. Etter kort tid blir maten ferdig og dere kan spise det som det er, eller legge det på en brødskive som dere griller på toppen av raclettegrillen. Mens dere venter at maten blir ferdig kan dere spise ferdig kokt potet. En del raclettegriller har også en ekstra grill eller naturstein på toppen som brukes til å grille mat.

Vulcano-Raclette

Ved siden av en vanlig Raclette får dere en "tatarenhut". Her kan dere henge opp kjøtt, fisk og grønnsakker som grilles på hutten. Juicen renner også her ut som en suppe som spises underveis. Samme som TomYang BBQ få dere også her 3 forsjellige sauser til maten.

Fondue

Som basis får dere en hjemmelaget grønsakersuppe og forsjellige sorter fisk eller kjøtt. Det er vanlig å bruke bare fisk eller kjøtt men det er opp til dere hva dere ønsker å etterbestille. Dere får også potet, potet dipp og 3 forsjellige sauser.

Raclette-Fondue

Det er en kombinasjon av Raclette og Fondue. Når dere bruke Fonduen i tillegg til Raclette lager dere underveis en smakfull kjøtt, fisk eller grønnsaksuppe. 

.

.

.

Bordbestilling her !

Gustav Panelli
TomYangBBQ
, click to open in lightbox
Ssemjon Gerlitz
Volcano Raclette
, click to open in lightbox
Gustav Panelli
Fondue
, click to open in lightbox
Ssemjon Gerlitz
TomYangBBQ
, click to open in lightbox