Oversikt

Generell informasjon

  • Parkering på eiendommen ved forespørsel.

  • Ulent terreng

  • Ingen totalt barrierefri innkvartering (see Apartments for our most accessible option) 

  • Restaurant kan nås uten barrierer ved å benytte den 200m lange kaia.

  • Hjelpsomme ansatte

  • Digital meny tilgjengelig via mobil og nettbrett

  • Tydelig merkede rom

Velkommen til Holmvik Brygge.

Holmvik Brygge ligger på den andre av de to øyene Nyksund består av. På eiendommen er det begrenset mulighet for parkering. Dersom du har spesielt behov for å parkere nært Holmvik brygge, gi oss beskjed på forhånd, så kan parkeringsplass reserveres. Det finnes også parkeringsmulighet i 3-10 minutters gangavstand fra Holmvik brygge. Vi kan reservere en stor nok parkeringsplass for lossing av rullestol, dersom det gis beskjed før ankomst.

Øya er ikke asfaltert og det er ulent terreng. Dersom du har vanskeligheter med å gå i trapper vil leilighetene være best egnet for overnatting hos oss. Både Holmvik Brygge og Nyksund Hiking Club har bratte trapper mellom etasjene. For å komme til Holmvikstua restaurant kan den ca 200 meter lange kaia benyttes inntil videre. Her vil du også måtte passere e gruslagt felt. Fordi bygningene er bevart mest mulig slik de en gang ble bygget er ingen av våre toaletter, dusjrom eller baderom tilrettelagt for bruk med rullestol, etter internasjonal standard for tilgjengelighet.

Følg skilting til resepsjonen. Dersom resepsjonen er ubemannet er det mulighet for å ta kontakt via telefon, og ansatte vil med glede hjelpe deg. Alle våre gjester får personlig følge av en ansatt fra innsjekk i resepsjonen og til rommet. Rommene er romslige og romnavn er skrevet tydelig på dørene. Brannalarmsystemet er aukustisk og ved alarm/krise vil ansatte sjekke alle rom. Vi søker å gi så god informasjon som mulig og tar gjerne imot tilbakemeldinger på hvordan vi kan informere enda bedre.

Ssemjon Gerlitz

Rusalka
Trapper til restauranten
Gustav Panelli
pakeringsplass
Gustav Panelli
resepsjon