historisk byggning

Holmvik Brygge

Sammendrag:

  • 10 rom i Hovedhuset

  • Parkeringsplass like utenfor huset ved forespørsel

  • 14 trappetrinn ned til inngangsdøren

  • Inngangsdør: 97 cm bred

  • Baderomsdør: 71 cm bred

  • Baderom holder ikke internasjonal standard for tilgjengelighet.

  • Felles dusjrom

  • Toalettrom areal: 1,20 x 2,20m Dørbredde: 75cm

  • Dusjrom areal: 1,00 x 2,50m Dørbredde: 66cmRommene har varierende størrelse

Bredden på romdørene varierer mellom 68 og 78cm

Bratt trapp med sving ned til felles kjøkken og stuer. Trappen er 90cm bred.2 rom med eget toalettrom, i samme etasje som stuer og kjøkken. Dørbredde til rom: 70cm Dørbredde til toalettrom: 60cm.

Disse rommene er tilgjengelig via separat inngang i fellesrometasje, slik at man unngår den innvendige trappen mellom etasjene. Inngang Dørbredde: 75cm

Det er 13 trappetrinn opp til denne inngangen, fra kaien.Inngangsdør til hovedhuset har kodelås. Tallene kan være vanskelig å lese for svaksynte.Alle rom er tydelig merket med navn (ikke tall) på dørene.Hovedhuset er Holmvik Brygge. Huset er plassert i en skråning og har 2 etasjer. For å komme ned til øverste etasje må man gå ned en utendørs betongtrapp. Trinnene er høyere enn det som er vanlig.

Inngangsdøren til Holmvik Brygge er 97cm bred, og det er også trappetrinn opp til døren.Inngangsdøren er i samme etasje som de fleste av rommene, felles toaletter og dusj.

Gjennomsnittlig bredde på romdørene er 70cm. Alle rommene er innredet og utstyrt forskjellig. De smaleste sengene er 60cm bred.

Vi har to rom med etasjesenger, hvor den nederste senga er 120cm bred.

Ett rom har dobbelseng som er 150x200cmRommene i denne etasjen har felles dusj og felles toalett. Toalettrommene er relativt små. Dusjrommene er lange og smale. Utstyrt med vask og dusjkabinett.For å komme til felles stuer og kjøkken må man gå ned en bratt innendørs trapp med sving. Trappen er 90cm bred.

Kjøkkendøren er 87cm bred. I samme etasje som felles stuer og kjøkken finner du de to rommene med egne toalettrom. Disse rommene har ikke dusj. Etasjen har egen inngang fra utendørs trapp. 13 trappetrinn opp fra kaia. Når du bruker denne inngangen unngår du den innendørs trappen med sving.

Gustav Panelli
Holmvik Brygge
Rusalka
Trapp til inngangen
Rusalka
Inngang
Rusalka
romdør
Rusalka
dusj
Rusalka
toalett
Rusalka
Spiral trapp
Rusalka
Mulig inngangsdør til rommene med bad