vei intern

vei intern
NYKETER: 

Staven Gruss skal prøve å holde under hele byggeprosessen en gangvei åpen.

I mellomtiden er det heller ikke mulig å parkere på høyre side av parkeringsplassen "oppland" fordi det utgravde materialet må lagres der. (se grafikk)

 

 

 

Fra mandag 22.5 asfalteres veien i Nyksund (molo til molo). Anleggsarbeidet er estimert til å ta 3 uker. Arbeidet vil bli utført fra 7.30 - 20.30 mandag - torsdag.

Fra tirsdag kan ingen biler kjøre inn eller ut av Nyksund. De som trenger bilen sin bør parkere den foran den første brygga. Søppelcontainerne vil bli satt bort slik at området kan brukes av oss.

Det er 3 hovedfaser


Fase 1 (forventet 22.5 - 26.5)

Snyplas til torget

Mandag 22.5 Sette opp byggeplass

Tirsdag til torsdag: Veien kan ikke kjøres eller gås på. Det er kun mulig å gå over kaia.


Fase 2 (30.5 ....)

Ekspedisjon til Artur Brygga

Det er ikke mulig å forlate Nyksund til fots i denne perioden. De prøver å holde en sti åpen, men det kan ikke garanteres. Alternativ: Gå opp til Gunn, videre til skolen, ned stien, opp til Vebjørn og der gå ned den lille stien (se diagram A). Vi vil se hva som virkelig skjer når arbeidet starter i dette området.


Fase 3

Arthur Brygga - Mole

Her vil det være mulig å gå langs vien igjen.


Viktig: Det vil aldri være riktig tidspunkt å asfaltere stien. Nå må vi akseptere denne situasjonen. Staven gruss er veldig imøtekommende. Hvis du venter en stor gruppe gjester eller en viktig levering, kan dette videreformidles til Staven gruss, og de vil prøve å imøtekomme det. For å unngå negative tilbakemeldinger ber vi om at du bare snakker positivt om byggearbeidet i offentligheten. Negativ presse, spesielt i begynnelsen av sommersesongen, kan ha dårlige konsekvenser for alle. Alle parter er åpne for samtaler og er løsningsorienterte.

Vi jobber også med en løsning slik at gjestene våre kan hentes med båter fra Myre eller Oppland.

Vi får se hva som skjer. Oppdatert informasjon vil bli publisert her på denne siden. Det er verdt å besøke denne siden fra tid til annen. Siden ikke alle har FB, er denne siden den beste løsningen til å sende ut informasjon. På nyksund.com/info finner du aktuell informasjon som du kan videresende til dine gjester. Hvis du ikke vill bruke linken kan du gjerne kopiere teksen og bruke det på eget sider.


Kritiske data:

(hver bestilling er kritisk, her handler det om større prosjekter eller uoverstigelige hindringer)

5. juni påventes 6 busser med cruisegjester. 8:50-11:00 og 12:00-14:10

...

.

Informasjon som skal legges ut her sendes via e-pot til bedrift@nyksund.com eller post@nyksund.com

 

 

Grafik A
ikke parkere på den røde delen