Aktiviteter

Aktiviteter
Hva annet kan du gjøre her?

 

Øksnes Vestbygd

En postbåt går fra Myre havn (ca.20 min biltur fra Nyksund) to ganger daglig, for en rundtur i øyriket langs kysten av Langøya. På denne turen er det mulig å gå i land på øya Tinden og Skipnes. Her kan du nyte uberørt nordnorsk natur og vilt dyreliv. Havørn, sel, tumlere er noe av det du kan møte på her. Tidstabell for postbåt er tilgjengelig i vår resepsjon.

 ----------------------

Dukkemuseum

På Myre (20 min biltur fra Nyksund) er det et dukkemuseum. La dukkene ta deg med på en historisk reise gjennom de siste århundrer, lær om hvordan vår politiske og sosiale forståelse reflekterte dukkenes utseende og design.

 ----------------------

Fiske

Vår kystlinje er ikke den beste for fiske fra land. Det er likevel mulig. Det fins plasser i, og rundt Nyksund hvor man kan prøve lykken. Spør i vår resepsjon, vi viser gjerne hvor man best kan prøve fiske fra land. Det er mulig å leie fiskeutstyr hos oss.

 ----------------------

Sightseeing

Vil du se og oppleve natur, kanskje spise på et lokalt spisested, eller kanskje gå bare noen meter? Fortell oss hva du ønsker, vi skreddersyr gjerne en aktivitet tilpasset deg og dine.

 ----------------------

Svømming

Ja! Det er mulig å bade langs norskekysten. Du trenger bare finne til badeplassene der vannet varmer seg letter opp. Vil du ha det gøy, og svømme i havet? Spør i vår resepsjon for kart over de beste badeplassene i Vesterålen.

 ----------------------

Hurtigrutemuseum

Stokmarknes (1.5 time kjøretur) er stedet Richard With etablerte sitt selskap «Vesteraalens Dampskib Selskap», som vi i dag kjenner som «Hurtigruten». Museet presenterer Hurtigrutens historie på en levende og imponerende måte.